lauantai 14. kesäkuuta 2014

All good in phuket!

Viikko Phuketissa meni kyllä hullun nopeasti. Mehän ei esimerkiksi keritty kertaakaan käydä Kata Beachin rannalla, vaikka joka päivä siellä päin hengailtiin... Ei kyllä tiietä miten me seki onnistuttiin välttään! Eikä käyty kertaakaan Banglalla, what a good girls ;)

Karonilla sentään käytiin...
Harmittavasti sattui pari sateista päivää ja ne oliki sit niin laiskottelu päiviä. Toisena päivänä päätettiin kuitenkin lähteä Karonin marketeille katselemaan ko sielä on katetut kojut. Valikoima oli sama kuin viime vuonna niin ei mitään ostettavaa löydetty. 

Tyyli ennen kaikkea...
Mentiin ihan lempparihierontapaikkaan Karmaan<3 foot massageen... Ahh :) Olipa vain niitä tuoleja ollutki ikävä eli tälläkään kertaa ei unelta vältytty, vaikka kuinka yritettiin pysyä hereillä :D Carita otti Thai massagen ja oli ollu kuulemma vähän akward kun mies hieroja oli maannu sen päällä :D haha! 

Lotta Maman käsittelyssä
Yhtenä päivänä lähettiin käymään pohjosen rannoilla. Aamupalan jälkeen mentiin kuiten hetkeksi loikoilee hotellin poolille ja nauttiin auringosta. Sit käytiin tankilla ja tottumuksesta vaan sanottiin, että täytee vaan! No olihan nuissa pikkasen isommat tankit ko meän viimeksi täällä asuessa vuokratuissa hello kitty mopois :D Sinne meni päivän mopovuokra rahat turhaan mut olipahan tyytyväisiä... Palautettiin siis toinen vuokramopoista, kun saatiin meän kaverilta mopo lainaan loppuviikoksi, Thanks bro! Ooteltiin surffilla hetki, että Kati pääsee duunista ja sit ranne vääränä kohti Surin beachia :)


Surinille päästessä oliki jo kaikilla jo melkonen nälkä niin päätettiin kokeilla Sea Breeze- ravintolaa biitsillä. Ihan tilaus ei tietenkään menny putkeen ja yks burgeriateria tuli liikaa. Ei kyllä mitää hajua kenen meistä ne aatteli tilanneen kaks ateriaa :D Alkoivat vissii vasta tilauksen saatua ne lihat nylkeen... Ruoka oli kuitenki tosi hyvää ja seura vielä parempaa niin iltapäivä vierähti nopeesti ja biitsillä istuskelu aika jäi aika lyhyeksi. Onnistuttiin kuitenkin polttamaan ittemme... Ei vissiin kannattanu luottaa markkinoilta ostettuun halpaan kookosöljyyn :D

Illalla tuli kauhea vaatekriisi, kun piti alkaa pukeen pitkähihasta päälle ettei kukaan nää että vähä punottaa :D Kyllähän se nyt hävettää punasena täällä kulkea! Meän lähtö HIEMAN viivästyi, koska yritettiin varmaan tunti ottaa yhteiskuvaa, jossa olis vielä hiukset ja meikit kivasti laitettuna! Täällä kun ulos pääsee niin parin minuutin jälkeen tukka pörröttää ja naama kiiltää :D Aika monta otosta saatiin siis ottaa, mutta siltikää mikään ei ollu hyvä haha!  Oltiin kyllä yks tripletrouble. No vihdoin päästiin ulos hotellihuoneesta niin tajuttiin, kuinka hiton lämmin vielä illalla oli... Ei aina ihan hoksaa ilmastoidussa huoneessa mut sitte lähtö surffille ja siitä stoneen.
Tripletrouble

Seuraava päivänä herättiin ja mitäs muutakaan kuin Kata villan aamupalaa nassuun ja surffille. Käytiin hakeen vähä apteekista pillereitä, kun Sanna vilustui ilmastoinnista ja Lotta sai jonku allergian. Sit taas pari tuntia hurahti flowriderissa! Voi miten mukavaa puuhaa ja oltiin niin happy :) Caritalla oli iltapäivällä lähtö niin otettiin yhteiskuvia ja onneksi ne onnistu tällä kertaa vähä paremmin! Voi miten onki aina niin ikävää, kun joku lähtee ;( mut oli kyllä niin hauskaa, että vieläki saa nauraa meän pöljille jutuille... Pikku päikkäreitten ja hyvästelyjen jälkeen lähettiin käymään syömässä Redissa. Pettämätön valinta tälläkin kertaa :) mut heti kun poistuttii huoneesta niin meinattiin lukita ittemme ulos, kun aikasemmin Carita huolehti aina avaimesta :D ja mitäs muuta me iltaisin tehtäiskään kun surffi, stone ja ska..... 

Viiminen päivä phuketissa alkoi aurinkoisesti :) Ja ei voi olla huono päivä, jos jo aamupalalla vesilasin pohjassa lukee LUCKY <3 Lähettiin skopoileen taas pohjoiseen ja parkkiksella viereisessä mopon korissa oli kypärä, jossa luki LUCKY! 




Ensimmäisenä pysähdyttiin Bang Taolle. Tosi nätti beach ja siellä keinuttiin ja hengailtiin hetki. Matka jatkui kuitenkin vielä Nai Thong beachille mutta oli vähän liikaa venäläisiä meän makuun. Siinä ajaessa jutusteltiin samalla yhen paikallisen kanssa :D mehän puhutaan kyllä vaikka lyhtypylväälle, jos ei muuta keksitä! 



Paluumatkalla poikettiin outleteilla ja ensin Billabongin liikkeeseen missä shoppailu lähti ihan lapasesta :D ajaessa vielä löyty kauppa LUCKY kitchen! Hotellilla laittautumisen jälkeen syömään LUCKY toms raflaan, jossa yks Taa oli töissä :) aika LUCKY day :D 

Sieltä surffin kautta skabar! Ja last night käyntiin :) siellähän oli kaikki tutut naamat ja onneksi tuli Kungin kanssa puheeksi huominen herätys ja lentokentälle lähtö... Nimittäin Phuketiin tuli poliisit hajottaan tuktuk ja taksi mafiaa niin taksihan olis pitäny varata jo ajoissa eikä nuin vain napata lennosta niinku me aateltiin ;D onneksi meillä on ihania ystäviä ja soitettii Mielle, joka lupas meät viedä kentälle! Ainut pikku juttu, joka vähä mietitytti niin se oli just banglalla bilettämässä :D 

Me lähettii suht ajoissa kotiin, kun piti vielä pakata. Ja voi sitä epätoivon määrää, kun yritti hallita sitä tavara paljoutta!  

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..



Sanna päätti että pakkaa vain itsensä :D 



Myös jutut alkoi meneen vähä hulluiksi :D ei meän ilmeisesti tarvi edes huoneesta poistuu nii hauskaa riittää ihan nokko! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti