tiistai 3. kesäkuuta 2014

There is no better place I'd rather be!

Illan hienot suunnitelmat aikaisesta heräämisestä ja pikku urheilusta oli vähä turhan optimistisia... Ekaan herätyskelloon ei jaksettu herätä ja toista ei tainnu kukaan kuulla.... 
Sit oli aika lähtee kuluttaa viimeiset hetket shoppaillen mbk ostarilla, hyvästellä Frida joka lähti pattayalle..

Tehokkaan tunnin shoppailun jälkee skytrainilla äkkiä hotellille. Otettiin vielä euron mopotaksi asemalta hotellii että säästettäisiin minuutteja. Hotelliin päästiin just ennen check-outtia, kamat kasaan ja ulos. Saatiin hotellin puolesta tuktuk siihen tielle mutta Lotta päätti ottaa viel pikku kiertoajelun ekkamai- asemalle... No kyllähän me tytöt keritään! Saatiin onneksi taksi heti ja kuskille selvitettyä, että minne mennää ja kiire on! You go, we pay! 

Kentälle päästiin ja saatiin kuskilta buddha-koru lahjaksi! Kuinka söpöä! Kentältä löydettiin sitten Carita, joka lähti sittenki meän kans Phuketiin vielä pariksi päiväksi käymään! Vähä subii naamaan ja sitte lennolle :) 

Ja sit me päästiin Phuketiin! Hymy leveni viel tuplasti entisestää <3 taksi kata villaan, joka buukattiin just ennen lähtöö... Meän ihan vakkari aamupala mesta ja yö vain 480tbh eli kahdelta 12€.. Taksi vielä ajeli katalle Chalongin kautta ja Katan beach roadin niin oli niiiin huippua nähdä taas kaikki tutut mestat! Vielä Moree käveli siinä ja tuli halaamaan, kun tyväret huuteli taksin penkiltä! Niin ihanaa :) 


Kata Villa 
Päästiin hotellille ja huoneeseen, niin eihän meän huoneessa toimi sähköt. Vaihdettiin huoneeseen, joka oli maalattu pari päivää sitte ja haisi niin pahalta että hyvä että pysty hengittään.. No ei ollu muita huoneita vapaana niin tyydyttiin siihen sitten yhdeksi yöksi. 


Laittauduttiin ja valmistauduttiin lähtee surffille moikkaan kaikkia ihania :) päästiin sinne niin tosi vähän porukkaa oli töissä.. Takin sit heitti et saatte raidata ilmaiseksi, kun ei ole asiakkaita. Mitäs se haittaa jos on turhaa meikannut  ja tukat laittanu, eli äkkiä Takinin mopo alle ja hakee raidaus kamat ja ei muutako aallolle! Ei meinannu alkuun tulla mitään mutta 1,5h saatiin raidata niin alko se jossain vaiheessa sujuun taas :) 

Sit oli vuorostaan laittautumista ja lähettiin porukalla Stone baariin moikkaan toisia kavereita. Kaikki pääsi vähän kenenkin kyydissä. Ensin siellä ei ollu ketään mut sit alko porukkaa tulemaan kuitenki. Ihana taas nähdä kaikki <3 


Istuttiin Stonessa varmaan kahteen asti.. Ei haitannut ulkonaliikkumiskiellot, kun se on nii syrjässä :)  sitten pojat heitti meät takaisin hotelliin nukkuun. 

Ja mitäs vielä, tottakai meän huoneesta meni vielä sähköt koko yöksi.. Hieno huoneen vaihto!

Toinen päivä phuketissa oli kunnon relax päivä, kun satoi vettä. Aamu meni taas vähän säätäessä näiden huoneiden kanssa.. Aamullakaan meillä ei toiminu sähköt ja kaikilla tuntu päässä kuin ois vähä pöllyssä nukkunu ja oli niin kuuma kun ei toiminu ac.. Ihanko olis ollu kuumassa teltassa :D Saatiin väännettyä rautalangasta että halutaan taas vaihtaa huonetta niin saatiin loppujen lopuksi se huone mikä meille alunperin annettii :D sähköt oli joo korjattu mut nyt katto vuotaa ja suihkusta ei tuu lämmintä vettä :D 

Mentiin sitte käymään hieronnassa kun vielki satoi vettä. Kaikilla oli vähä paikat jumissa nii otettiin kunnon öljy+Tiger Palm jalka- ja selkähieronnat. Kylläpä teki hyvää ja rutina vaan kuulu kun ne pyöritteli ja paineli :D Sitte alkoki oleen taas nälkä ja käytii maistelee vähä shushii red snapperissa! Olipa se taas niiiiin hyvää! Parasta sushia ever! 



Ruuan jälkeen takas hotellille ja suihkuun.. Meän ihana Mousey tuli myös sinne ja yhdessä suunnattiin surffille iltaa viettämään. Nähtiin Tipu ja Kati <3 ja monet muut tutut! Kokkeja oliki ollu ikävä ja oli niilläkin vähä meitä ;) mamuang punithan sitä piti tilata. Illan kuluessa siirryttiin Stoneen, koska se on tosiaan ainoa paikka, joka on puolen yön jälkeen auki. 


Ha Ha. Lotta taas viisaana keksi keinon, jolla vähentää kiroilua.. PUSHUPS! Sana v ja se tarkoittaa punnerruksia; Lotalle 10, Sannalle 5 ja Caritalle 1 ;) Kyllähän sitä illan aika ehittiinki jo.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti