sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

30.5.2014: Good morning Bangkok!

"Yhen kerran ystäville
Toisen kerran sulle Mulla on sellanen tunne Et ihan sama mitä tekee Niin hyvin se menee Viimeistään siinä vaiheessa kun me Laitetaan tanssisaappaat jalkaan ja tehään se boogie woogie dancing love"


Laskeuduttiin Bangkokiin aika ajallaan 6.46. Kaikki kentällä ok, vaikka laukkuja saatiin tovi odotella ja pieni huolestuneisuuden vivahde kerkes käymään, jos ei laukut tuukkaan. Ja mitä Wi-Fi ei toimi, sepä vasta päästä ottikin ;) 
Pienen hakemisen jälkeen löydettiin taksi ja tottakai ulkomuistista Sanna heitti osoitteen: VÄÄRIN!  Nyt ollaan taksissa ja kuskina niin vanha papparainen. 


"Do you speak English?"
"No English."

Siitäpä sitten katellaan mistä itsemme löydetää...Vilkasinpa taksin mittaristoa niin näköjään painetaa höyryillä tai sitte bensamittari ei toimi.. Ja lisäksi täs palaa moottorivalo.  Aivan kelpo peli! 

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintä on! Vaatteita vaihtaessa mietittiin et pitäskö jättää huppari päälle mutta onneksi tajus laittaa laukkuu! :D nyt olis kyllä se eilinen banaani tehny terää mut ehkä täs hengissä vielä selvii seuraavalle ruualle. Ei täällä kyllä huomaa mitää epäjärjestystä. Ihan on rauhallista ja liikennekin ollu suht sujuvaa. Armeijaakaan ei oo vielä näkyny missää. Mut saa kyllä varata selkeesti hyvin aikaa näihin siirtymisiin, tunti meni ajella kentältä ja kyllähän se lysti jopa 5€ maksoi.... 


Taksilla kuitenki päästiin tänne hotellille vain yhden u-käännöksen kans, joten ihan hyvin :) Siihen kun hotellin eteen vihdoin kurvattiin niin vissiin kuski totesi meän laukut liian painaviksi hänelle, kun ei tehnyt elettäkään auttaakseen saamaan laukkuja ulos autosta.
Meillähän ei tosiaan mitään ollu varattuna niin kysyttii sit vain Caritan ja Fridan huoneen numero, että päästiin tytöt herättää.. Ja mitä, näillä kahella sankarilla oli sit ovi auki niin oli helppo tehä yllätyshyökkäys :D sit vaan liikenteeseen ja katseleen vähä shopping centereitä. Aika nopeesti kyllästyttiin ja lähettiin hotellin poolille rentoileen.  




Altaalla makoilun aikana päätettiin lähtee tsekkaan Chatuchakin Weekend Market, vaikka kuultiin kyllä, että perjantaisin ei siellä ole paljookaan kojuja auki. Eli suihkun ja ruuan kautta sinne. Skytrainilla päästiin näppärästi ja se paikkahan oli ihan kuollu alkuun. Nopeesti ne kyl sai niitä auki ja jotain kivaa saatiin ostettuakin niin ei ollut ihan tyhjänpäivänen reissu :) Sieltä päätettiin napata taksi FlowHouselle. Kuskin englannin taito oli taas hiukan kyseenalainen mutta perille me taas päästiin, vaikka maksettiin varmasti vähä liikaa. 

Illalla klo 18 jälkeen oli viel ihan kivasti lämpöö..


Käytiin tosiaan tsekkaan Flow Housen meininkiä. Aika hiljaista oli mutta silti näkyi tuttuja :D 



Illan pakolliset datailut hotellilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti